Blogi

Olemme nyt verifioitu Amazon Ads kumppani

Palaa blogiin

Jatkossa voimme tarjota asiakkaillemme entistä paremmat eväät Amazon-verkkokaupassa menestymiseen. Amazon Ads -kumppanuuden myötä myös nimemme vaihtuu: uusi nimemme on YAP Growth.

– Kumppanuuden myötä pystymme tarjoamaan laajempaa tukea ja yhteistyötä Amazonin kanssa. Amazon Ads Partner -status antaa meille myös näkymän Amazonin palvelukehityksen isoon kuvaan mm. partnereiden koulutusten myötä. Näin pystymme etujoukoissa hyödyntämään kauppapaikan uusia toiminnallisuuksia ja työkaluja asiakkaidemme kasvun tukemiseen ja brändin kehittämiseen, YAPin toimitusjohtaja Tommi Sassi kuvailee.

Amazon Ads partner -statuksemme näkyy asiakkaillamme ennen kaikkea parempana palveluna.

YAP Growth – Amazonin parhaat kauppapaikat haltuun etujoukoissa

Keväällä 2024 luovumme yrityksemme vanhasta nimestä Your Amazon Partners ja olemme jatkossa YAP Growth. 

– Uusi napakampi nimi YAP Growth kiteyttää paremmin yrityksemme mission: auttaa suomalaisia ja pohjoismaisia tuotevalmistajia kasvattamaan liiketoimintaansa ja menestymään maailmalla. Palveluidemme pääpaino on Amazon-verkkokaupassa, mutta Amazoniin meneminen tuo yleensä hyötyä myös laajemmin kansainvälisellä markkinalla. Monille asiakkaillemme kaupan avaaminen Amazonissa on ollut tie kansainvälisten jälleenmyyjien valikoimaan pääsylle, YAP Growthin toimitusjohtaja Tommi Sassi sanoo.

Esimerkiksi asiakkaamme Hoyla Tools herätti jälleenmyyjien kiinnostuksen onnistuneen Amazon-lanseerauksen myötä.

Lue asiakastarina

Haluaisitko tietää, millaisia mahdollisuuksia Amazon tarjoaa liiketoimintanne kehittämiseen ja kansainvälisen myynnin kasvattamiseen?

Jätä meille soittopyyntö, niin jutellaan lisää! Olemme joukko pitkän tien kulkeneita Amazon-asiantuntijoita ja markkinoinnin suunnittelun ammattilaisia, joten pystymme nopeasti linjamaan fiksuimmat askelmerkit etenemiseen kohti verkkokauppaviidakon valloitusta!

Tutustu myös oppaaseemme: Näin raivaat yrityksellesi tien verkkokauppaviidakkoon