Blogi

Yhdysvaltalainen Prodigy Disc valitsee Euroopan kasvun kumppaniksi Your Amazon Partnersin

Palaa blogiin

Your Amazon Partners tulee vastaamaan frisbeegolfalalla menestystä kerryttäneen Prodigy Disc -yhtiön Euroopan operaatioista liittyen Amazon-verkkokauppaan. Maaliskuussa 2022 alkanut yhteistyö mahdollistaa Prodigy Discille kasvutavoitteiden saavuttamisen ja Amazon-markkinoiden valloituksen Euroopassa.

Prodigy Disc on Yhdysvaltalainen frisbeegolfin välinevalmistaja. Yhtiön perustivat vuonna 2012 lajin maailmanmestarit tarkoituksenaan luoda lajiin entistä innovatiivisempia tuotteita. Tässä onnistuttiin yli odotusten ja heti yhtiön alkuvaiheista lähtien tuotteet ovat saaneet erinomaisen vastaanoton sekä palautteen niin lajin vaativilta harrastajilta kuin ammattilaisiltakin.

Yhtiö myös sponsoroi yli 150 pelaajaa maailmalla. Sponsoritiimiin lukeutuu erityisesti maailman arvostetuimpiin ja korkeimmalle sijoittuviin kuuluvia pelaajia.

Prodigy Disc on menestynyt Yhdysvaltojen Amazon-markkinoilla ja tämän siivittämänä myös kiinnostus Euroopan Amazon-markkinoista heräsi.

“Lajin harrastajia on Euroopan markkinoilla paljon ja tämän myötä myös kysyntää, mutta omin voimin toteutettuna Euroopan Amazon-markkinoiden valloitus ei olisi ollut järkevää ja sen onnistumisen mahdollisuudet olisivat olleet pienet. Your Amazon Partners tarjosi meille tähän parhaan ratkaisun ja myynnin ulkoistaminen oli helppoa”, toteaa Prodigy Disc Europe Oy:n toimitusjohtaja Lasse Paju.

Prodigy Disc kilpailutti kumppanin valinnan yhteydessä suuren osan Amazon-toimijoista. YAP vakuutti yrityksen ensivaiheessa parhaalla asiantuntijuudella ja selkeällä toimintamallillaan. 

“YAP tarjoaa meille poikkeuksellisen datan ja näkymän tulevaan Amazon-myyntiin sekä kustannuksiin. Tämän avulla pystymme luotettavasti simuloimaan eri markkinoiden myynnin ja kustannukset sekä tekemään päätöksiä, jotka pohjautuvat faktaan. YAP:n Amazon-osaaminen ja algoritmitekniikat näkyvät konkreettisesti myös heidän hankkeiden tuloksissa eri asiakkaiden kanssa”, kertoo Prodigy Discin IT-Manager Dick Lampinen.

Prodigy Disc on lyhyellä aikavälillä Your Amazon Partners -yhtiön asiakaskunnassa jo toinen yhdysvaltalainen huippubrändi, joka hakee voimakasta kasvua Euroopan markkinoilta. 

“Prodigy Discin brändi on ensiarvoisen huippulaadukas. Tämä on rekisteröity jo yhteistyön alkuvaiheessa YAP:n toimesta. Tämän vuoksi on selvää, että kasvutavoitteet ovat asetettu korkealle ja näissä tulemme onnistumaan yhdessä Prodigy Discin kanssa. Meillä on energisen innostunut vire hankkeen osalta ja se näkyy aina asiantuntijoista toimitusjohtajaan, kun päästään töihin ja osoittamaan oma osaaminen kunnianhimoisen brändin kanssa,” sanoo Your Amazon Partnersin toimitusjohtaja Viljami Frank.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Viljami Frank
Toimitusjohtaja, Your Amazon Partners
+358 44 263 7012
viljami@yapgrowth.eu