Blogi

Linkosuon Leipomo suuntaa katseensa vahvaan kansainväliseen kasvuun yhteistyössä Your Amazon Partnersin kanssa

Palaa blogiin

Linkosuon Leipomo Oy ja Your Amazon Partners ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien Euroopan Amazon-kauppapaikkoja. Tammikuussa 2022 aloitetun yhteistyön tavoitteena on saavuttaa Linkosuolle haluttu kansainvälinen kasvu nyt ja tulevaisuudessa.

Linkosuon Leipomo on 85-vuotias suomalainen leipomoteollisuuden edelläkävijä. Perheyritys on maustettujen kuivaleipätuotteiden markkinajohtaja ja laadukkaiden tuoretuotteiden valmistaja. Tavoitteena on olla kansainvälisesti menestyvä snack- ja välipalayritys.

Linkosuo on investoinut digitoimintojen kehittämiseen jo usean vuoden ajan. Tiedolla ja sen oikealla analysoinnilla on kasvava merkitys Linkosuon liiketoiminnan kehittämiseen. Linkosuo tulee kasvattamaan digipohjaisia jakelukanavia ja etsimään tätä kautta uusia kasvualustoja yhtiölle.

Linkosuo kartoitti Amazon-kohdemarkkinat, jonka pohjalta arvioitiin liiketoimintamahdollisuus uudella markkinalla. Amazon myyntikanavat otetaan käyttöön analysoidun tiedon pohjalta.  

“Your Amazon Partnersin vastatessa innovatiivisuudeltaan ja laadultaan tuote- ja palveluvaatimuksiamme, päätös kumppanin valinnasta oli helppo. Lisäksi YAP:n tarjoama data sekä analyysit tarjoavat meille hyvän näkymän markkinapotentiaaliin sekä oikeat työkalut liiketoiminnan kehittämiseen”, Linkosuon kehitysjohtaja Suvi Urvikko-Mäkivaara taustoittaa.

Your Amazon Partners Oy:n toimitusjohtaja Viljami Frank iloitsee alkaneesta yhteistyöstä pirkanmaalaisyrityksen kanssa. Vuonna 1936 perustetun Linkosuon liikevaihdosta yli 20 prosenttia tulee viennistä, ja yhtiö haluaa hyödyntää kasvupotentiaaliaan Amazon-strategian avulla.

“Linkosuon innovaatiivisilla ja laadukkailla tuotteilla on hyvä erottautumispotentiaali ja todennäköisyys hyville arvosteluille on korkea. On ilo ja kunnia toimia Linkosuon strategisena kumppanina ja yhteistyössä luoda uusia kasvun kanavia kansainvälisillä markkinoilla nyt ja tulevaisuudessa”, Frank toteaa.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Viljami Frank
Toimitusjohtaja, Your Amazon Partners
+358 44 263 7012
viljami@yapgrowth.eu