Blogi

Yhdysvalloissa Amazon-menestyjänä tunnettu Four Sigmatic valitsi Your Amazon Partnersin kumppanikseen

Palaa blogiin

Your Amazon Partners tulee vastaamaan Four Sigmatic-yhtiön Euroopan operaatioista liittyen Amazon-verkkokauppaan. Yhtiöt solmivat yhteistyösopimuksen vuoden 2022 alussa.

Four Sigmatic tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia ja laadukkaita, funktionaalisia elintarvikkeita. Valikoimaan kuuluvat kymmenet tuotteet vastaavat ominaisuuksiltaan kuluttajien eri tarpeisiin ja ovat sisällöltään ravintotiheimpiä sekä myös tutkituimpia tuotteita maailmassa. Tuotteiden korkea laatu näkyy myös yhtiön korkeassa asiakastyytyväisyydessä sekä tuotteiden arvosteluissa.

Four Sigmatic on tunnettu Amazon-verkkokaupan menestyjä Yhdysvaltojen ja Kanadan markkinoilla. Yrityksellä on pitkän linjan kokemus Amazon-liiketoiminnan tekemisestä, joka vaikutti myös puolestaan yhteistyön syntymiseen Your Amazon Partnersin kanssa. 

“Amazonin tekeminen kunnolla vie resursseja ja aikaa. Aiemmin emme olleet valmiit investoimaan Euroopan Amazoniin, koska vaihtoehtoiskustannus Pohjois-Amerikan markkinoihin verrattuna oli liian iso. Amazon-verkkokaupan laajentuminen Euroopassa ja nyt oikean kumppanin löytyminen sai meidät lopulta investoimaan ja astumaan vahvasti Euroopan markkinoille”, yksi Four Sigmaticin perustajista Mikael Mäkinen toteaa.

Yhdysvallat tulevat säilymään Four Sigmaticin päämarkkinana, mutta odotukset Euroopasta ovat korkealla etenkin yhtiön uusien funktionaalisten kasviproteiinien sekä jo tunnettujen sienikahvien osalta. Kuluttajien saavutettavuus ja oikeanlainen kommunikointi tuotteista eri kielillä nähdään Euroopassa yhtiön osalta erittäin tärkeänä.

Four Sigmaticin vakuutti ensivaiheessa tutun referenssin kautta saatu tieto Your Amazon Partnersin osaamisesta. Myöhemmin avoin toimintatapa välittyi Four Sigmaticin vetäjille heti yhteistyön alusta.

“Meitä ei yritetty vakuuttaa ylioptimistisella asenteella tai poskettomilla myyntiennusteilla, vaan alusta asti YAP:in toiminta vakuutti analyyttisella ja ammattimaisella otteellaan. Tämä oli myös investointimme kannalta meille tärkeää, että olemme realistisella pohjalla kulujen ja tuottojen osalta”, Mäkinen sanoo.

“Tämä oli meille erittäin positiivinen yllätys. Emme uskoneet Yhdysvalloissa toimivien yhtiöiden olevan ihan vielä kiinnostuneita YAP:in konseptista. Tässä olimme täydellisen väärässä ja tämä yhteistyö on avannut meille jo muitakin kiinnostuneita Yhdysvaltojen yhtiöitä. Yhteistyö Four Sigmaticin kanssa tulee olemaan myös merkittävä osa meidän omaa kasvustrategiaa, joka on linjattu yhtiössä viime vuoden aikana. Innovatiivisilla tuotteilla on suuri vetovoima Euroopan markkinassa jonka tunnistimme jo varhain ja tämän myötä tunnelmat ovat erittäin iloiset ja odotukset ovat korkealla yhteistyön osalta”, Your Amazon Partnersin toimitusjohtaja Viljami Frank iloitsee. 

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Viljami Frank
Toimitusjohtaja, Your Amazon Partners
+358 44 263 7012
viljami@yapgrowth.eu