Viisas johtaja ottaa voimakkaasti kasvavan Amazonin parhaat kauppapaikat haltuun etujoukoissa. Avullamme myyt ensimmäiset tuotteesi Amazonissa 24 h kaupan avaamisesta ja laajennat hallitusti uusille markkina-alueille.

Valmistatko tuotteita omalla brändillä? Haluaisitko löytää kumppanin, jonka kanssa kansainvälinen kasvu onnistuu hallitusti, turvallisesti ja kannattavasti? Tiedätkö markkina-analyysiin ja lukuihin perustuen, mikä on tuotteesi aito potentiaali maailman suurimmalla kauppapaikalla eli Amazonissa?

Amazon-konsultointimme on pitkäjänteistä suunnitelmallisuutta ja fiksua tekemistä. Kattava, kolmivaiheinen palvelumallimme mahdollistaa helpon tavan pysyä mukana verkkokaupan muutoksessa ja hyödyntää Amazonin tarjoamaa potentiaalia juuri halutulla volyymilla. Valmistelemme ja rakennamme Amazon-menestyspolun tilanteesi ja tarpeesi mukaisesti.

YAP on myös Amazonin virallinen mainoskumppani ja palveluntarjoaja, mahdollistaen meille ja asiakkaillemme tiiviimmän yhteydenpidon Amazonin kanssa ja osoittaen tiimimme asiantuntemuksen alustan toiminnallisuuksista.

Ehkä pohdit, miksi mennä Amazoniin, jos kotimaiset tutut kilpailijatkaan eivät vielä ole siellä? Juuri siksi, sillä viisas myyjä on etujoukoissa kauppapaikoilla, missä yrityksen potentiaaliset asiakkaat jo ovat.

Laaja osaamisemme Amazonin algoritmeista, datan hyödyntämisestä, tuotteiden positioinnista, Amazon-markkinoinnista ja myyntiargumenttien muotoilusta luo pohjan pitkäkestoiselle Amazon-menestykselle.

”Suosittelen Amazonin valloitusta yhdessä YAP:n kanssa kaikille omia tuotteita valmistaville yrityksille, jotka harkitsevat kansainvälisen myynnin aloittamista. YAP:n prosessi kattaa kaikki Amazonissa myymisen vaiheet ja etenemiselle on luotu selkeät askeleet. Näin yritykseni kasvu on hallittua ja turvallista.”

– Jani Höylä, toimitusjohtaja, Planemill Finland Ltd Oy (Hoyla Tools)

Lue asiakastarina: Hoyla Tools

Tarjoamme täyden palvelun Amazon-konsultointia kolmessa vaiheessa. Tutustu toimintamalliimme tarkemmin tällä sivulla ja ota yhteyttä!