Verkkokaupan kuluttajakäyttäytyminen on siirtymässä yhä enemmän yksittäisistä verkkokaupoista keskitettyihin verkkokauppa-alustoihin. Tämä muutos tarjoaa tuotevalmistajille uusia mahdollisuuksia ja haasteita, joiden ymmärtäminen on avainasemassa menestyksekkäässä liiketoiminnassa. YAP Growthin koulutukset antavat kattavan kuvan eri alustoista ja niiden hyödyntämisestä sekä siitä, miten tuotteita valmistavat yritykset voivat pysyä mukana verkkoalustojen kehityksessä.

Verkkokauppa-alustat, kuten Amazon, eBay, Etsy, Walmart Marketplace ja Temu, tarjoavat valtavia mahdollisuuksia laajentaa liiketoimintaa ja tavoittaa uusia asiakkaita. Näiden alustojen ymmärtäminen ja tehokas hyödyntäminen ovat ratkaisevan tärkeitä, jotta yritykset voivat pysyä kilpailukykyisinä ja kasvaa kansainvälisesti.

Koulutustarjontamme

  1. Verkkokauppapaikat: Kattava koulutus eri verkkokauppa-alustoista, niiden toiminnasta ja hyödyntämisestä. Tämä koulutus auttaa ymmärtämään alustojen erot, ymmärtämään niiden kehitystä ja valitsemaan oikean alustan yrityksesi tarpeisiin.
  2. Amazon: Opit, miten myydä ja menestyä maailman suurimmalla verkkokauppa-alustalla. Amazon tarjoaa suomalaisille yrityksille erinomaisen väylän kansainvälisille markkinoille.
  3. eBay: Ymmärrä, miten myydä ja kasvaa eBayn globaalilla markkinapaikalla. eBay tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet yrityksille laajentaa asiakaskuntaansa.
  4. Etsy: Opi tavoittamaan erityisesti käsintehtyjen ja vintage-tuotteiden markkinat. Etsy tarjoaa ainutlaatuisen alustan yksilöllisille ja kustomoiduille tuotteille.
  5. Walmart: Saa kattava ymmärrys siitä, miten myydä Yhdysvaltain suurimpiin kuuluvalla verkkokauppa-alustalla. Walmart Marketplace tarjoaa valtavan asiakaskunnan ja logistisen tuen Yhdysvalloissa.
  6. Temu-koulutus: Ymmärrä kiinalaisen verkkokauppajätti Temun toimintaa ja mitä mahdollisuuksia ja haasteita se tuo suomalaisille yrityksille.