Arvonnan säännöt

Ilmianna Amazon-menestyjä

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua yli 18-vuotiaat henkilöt lisäämällä ehdotuksensa suomalaisesta menestyjätuotteesta kampanjasivun lomakkeen kautta. Arvonta suoritetaan kaikkien kampanjalomakkeen kautta sähköpostiosoitteensa jättäneiden kesken.

Kilpailun osallistumisaika on 22.1.2024–15.3.2024. Lahjakorttien arvonta suoritetaan 15.4.2024 mennessä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Finaaliäänestys sulkeutuu 30.4.2024 ja finaaliäänestyksen voittanut yritys ratkeaa 6.5.2024 mennessä.

Palkinto

Palkintona on kolme (3) eri henkilöille arvottavaa 50 € arvoista lahjakorttia Amazon.de-verkkokauppaan.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai tavaraksi, eikä vaihtaa muuhun palkintoon.

Lisäksi raati valitsee vinkatuista yrityksistä/tuotteista finalistit. Yleisö pääsee äänestämään finalisteista yhden voittajan, joka saa käyttöönsä 5 000 € arvoisen palvelusetelin. Äänestyksen voittanut yritys voi käyttää palvelusetelin Your Amazon Partners Oy:n palveluihin.

Arvonnan muut ehdot

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä, jotka estävät kilpailuun osallistumisen. Voittajan etunimi, sukunimen alkukirjain ja kotipaikkakunta voidaan myös julkaista järjestäjän tiedotteissa ja verkkosivuilla, uutiskirjeessä tai Facebook-sivulla.

Mikäli voittoilmoitus palautetaan virheellisen osoitteen tai muun toimituksen vuoksi, johtaa tämä hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

Voittaja vastaa kaikista voiton hyväksymiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista, kuten lahjakortin summan ylittäneet kustannukset tai kuljetuskustannukset.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän ja kaikki kilpailun suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuneet yritykset sekä muut yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä sekä kilpailua ja sen palkintoa koskevia Järjestäjän päätöksiä. Järjestämisessä mukana olevien yritysten henkilökunnan jäsenet eivät voi osallistua arvontaan.

Arvonnan järjestäjä

Your Amazon Partners Oy

Osallistu täällä: Ilmianna Amazon-menestyjä